Screen Scouts

Ahir va començar el Screen Festival, el festival de videoart contemporani. Aquest any, però, és especial perquè celebrarà el seu desè aniversari (tota una proesa als temps que corren). Del 17 maig fins el 2 de Juny la ciutat de Barcelona es convertirà en el nucli d’allò més representatiu pel que fa les tendències vinculades al vídeo, al cinema i als nous mitjans. Això es farà “invadint” 150 espais de la ciutat programant diferents exposicions, projeccions, performances, esdeveniments i col·loquis.

Un dels diferents programes especials que es fan al voltant del festival és el Projecte Universitats. La idea és oferir un espai de participació a la comunitat acadèmica.  Un d’aquests programes és el Screen Scouts.  Aquest ofereix la oportunitat de que diferents estudiants universitaris siguin ambaixadors dels seus màsters al festival. Això vol dir que el festival organitza diferents activitats i xerrades per a ells. Però, amb una condició, aquests han donar a conèixer aquestes activitats a través dels seus blocs i xarxes socials.

Bé, puc dir que sóc un d’aquests ambaixadors.

La primera trobada que hem tingut ha estat amb el comissari de l’actual exposició que hi ha a la Capella, ClaResil® 2012mg, Alex Brahim.

claresilc2ae-2012mgClaResil® 2012mg, és projecte que inclou una exposició i 4 actes o dosis en diferents formats. Parlo de dosis d’aquest medicament (ClaResil) que està compost per dos ingredients actius, la Clarividència-capacitat de discerniment que combina intuïció i simultaneïtat per transcendir l’evidència a través de noves vies-  i la Resiliència- la capacitat de sobreposar-nos dels traumes. Aquest medicament és la proposta que ens ofereix Brahim per l’actual malestar a la nostra societat.

L’exposició mostra diferents videocreacions i instal·lacions. Totes elles es complementen amb aquestes dosis on es presenten accions, performances i xerrades.

Més informació a la web de la Capella.

http://www.bcn.cat/lacapella/catala/120510.htm

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: