Estudio Nómada

L’estudi Nòmada es troba al barri Gòtic. És un escola d’art per artistes novells. El seu objectiu és formar-los i donar-los-hi la possibilitat de tenir un espai d’estudi, aprenentatge, però també, fer currículum a través des les exposicions que van organitzant. Així ens ho va explicar Arnout krediet, director del l’estudi, que fa uns anys va decidir amb la seva dona, Iris Tonies, crear aquesta escola.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Estudio Nómada

La idea, doncs, és la d’un centre on els estudiants romandran a Barcelona per uns mesos on tindran un taller, un espai, per poder treballar i aprendre juntament amb altres companys i mestres. La majoria d’aquests alumnes són estrangers i molt joves (l’edat màxima d’accés són els 32 anys) i, molts, volen preparar-se per poder accedir a les acadèmies de belles arts. Prèviament han tingut que enviar el seu Cv i una carta de motivació, a partir d’aquí el centre fa la selecció.

Liquid Screen

Dintre del marc del Screen i el Primavera Sound, el centre presentarà Liquid Screen (del 31 de maig, fins el 2 de juny), una vídeo instal·lació on les veles de quatre barques serviran per projectar la vídeo creació de Manon Le Roy, Continuum.

Més informació

http://www.estudio-nomada.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: