Espai Dansat! obre temporada 2013/2014 celebrant 10 anys al SAT

Foto: Carl Thorborg

Foto: Carl Thorborg

El Sant Andreu Teatre, més conegut com el SAT, va estrenar la setmana passada la seva nova temporada de dansa,  Espai Dansat!, presentant  durant 3 dies (12,13 i 14), el projecte Dancing Partners , un intercanvi artístic que ofereix peces curtes de diferents companyies; Thomas Noone Dance (ES), Company Chameleon (UK), NoorDans (SE), Ando Danse (FR) Company E (EUA) i Marc Brew Company (UK).

Malauradament, jo no vaig anar els tres dies, però dissabte vaig poder veure i descobrir a la companyia de dansa sueca, NoorDans, que va ballar una peça de l’anglès. Thomas Noone. Aquest, a més de ser coreògraf i director de la seva pròpia companyia, establerta a Barcelona, és assessor artístic de programació de dansa del SAT.

Noone va presentar dues peces; la primera, Brutal Love Poems, és una coreografia protagonitzada per quatre dels seus ballarins que explora la foscor i complexitat de l’amor. La segona, Beautiful Beast, estava ballada per la companyia sueca i amb la música en directe de la banda de folk, Gjallarhorn. Una peça que mostra la complicitat i simbiosi del coreògraf al treballar amb els suecs, oferint una peça que evoca a la cultura popular nòrdica i amb una atmosfera molt especial. Dues coreografies molt diferents que demostren la diversitat del coreògraf.

En definitiva, un bon començament de temporada de dansa al SAT que celebrava el seu desè aniversari i que com molt bé va dir el seu director, Òscar Rodríguez, “esperem poder celebrar uns 10 anys més”. 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: